Dongguan chengyuan packaging products Co,.Ltd

Nyheder

Sådan vælger du det rigtige emballagemateriale til dit produkt?
Slip tid: 2022-01-18 15:07:02  Hits: 17

While valg af emballage til dit produkt, skal du sørge for at analysere de mål og formålet. Spørg dig selv om emballagen materiale, du har valgt til dine produkter giver det rigtige budskab for dit brand? Er det løfte udpakning oplevelse?

Der kan lide indholdet af emballagen for at løbe ud på den måde. Derfor er bydendenødvendigt at markedsføring vælge den rigtige emballage

Du kan betragtenedenstående parametre til at vælge den rigtige emballage til dit produkt:.

1) Budget

Defining et budget er afgørende for having en fane over minimum beløb at bruge og de elementer t=at du ønsker at inkludere for branding formål. Der findes forskellige typer af emballage materiale til rådighed, afhængig af hvor meget du gerne vil bruge. Du kan købe genanvendelige, re-sealable emballage og attraktive én afhængig af behovet for brandet og produktet.

2) Størrelse

Den form og størrelse af emballagematerialet er bydendenødvendigt,når det kommer til fordeling. Vælg emballage materiale, der sømmer sig dit produkt og dets distributions- behov. Vælg et materiale, dernemt kan passe ethvert krav størrelse. Der er et godt udvalg af materialer, der kan passe dit budget og produktets behov. Tag dig tid til at analysere kravet produkt og vælge den rigtige.

3) Materiale

Material beslutter den videre vej til at vælge den emballage. Der er uendelige muligheder med hensyn til materialer, men de mest populære er-

• Shrink Films-lys og ideel til udendørs emballage

• Fleksible film: ideel til mejeri, fødevarer, lægemidler, og kosmetik

• pap: Det bruges til kartoner og bakker og mejeriprodukter, kosmetik, hardware og andre emner

• Bølgepap:. Det er robust og fleksibel og anvendes til transport af skrøbelige produkter

Derfor, vælger. det rigtige materiale emballagen ifølge produkterne. Forskellige produkter har forskellige emballage krav. Du kan analysere ovenstående koncept til at vælge den rigtige emballage til dit produkt.

4) Distribution

Når det kommer til distribution af produktet, du har brug for en høj grad af beskyttelse for dit produkt. Hvis dit produkt bliver beskadiget, før denår kunden, så har du sikkert gået glip af den vigtigste faktor: Distribution. Du ernødt til at sikre, at dit produkt er godt-packed ellers det kommer til at bryde i transport.

5) Branding

Believe det eller ej, men dit valg af emballage materiale siger meget om mærket . Vælg den emballage, der afspejler mærkets budskab og formål. Hvis dine produkter er øko-friendly, så kan du vælgenoget af øko-friendly emballage materiale. Du blivernødt til stil op emballagen med mærketsnavn, logo, produktinformation, og budskab. Opbevar denne ting i tankerne, mens du vælger den rigtige emballage til dit produkt

6) Ergonomisk Pakning -. Den ideelle en

Considering kundens bekvemmelighed, vælge den emballage, der ernem at pak, og den kunden kan hurtigt føle produktet i hånden. Den sidste ting du ønsker, er det tid og kræfter til at åbne op for pakken. Den bedste måde at sikre en ubesværet pakke åbning er ved at vælge ergonomisk emballage. I betragtning af kundens komfort er lige så vigtigt som branding af produktet. Derfor vælger Ergonomisk emballage til dine produkter, der sikrer hurtig åbning og ernem at betjene.

7) Audience

De forventninger til kunder vedrørende emballagen, direkte indflydelse på salget kurve. Høj-end og lav-end pris, råvare vs kenderen varer, og fashionista vs. funktionel forventning, hver af disse definerede mulighederne i emballage til fremtidig vækstmulighed. Kundernes' s reaktioner sagen i alle faser af erhvervslivet. Derfor vælger den rigtige emballage.Disse er de store tips du kan overveje for at vælge den rigtige emballage til dit produkt. 


Tidligere: Tips til luksusemballage

Næste: Emballage rolle i effektiv brandi...